Al meer dan jaar specialist in transport

Professioneel Betrouwbaar en Snel!

Roadrunner – Vaals is opgericht in 1996. Betrouwbaar, professioneel en snel. Dat is ons devies. Al ruim vijftien jaar lang. Wij zijn gespecialiseerd in het op zeer korte termijn, eigenlijk op afroep, betrouwbaar en professioneel bedienen van onze klanten. Betrouwbaarheid betekent voor ons ‘zeggen wat we zullen doen en doen wat we gezegd hebben’. Anders gesteld: Bij ons is een afspraak een afspraak. Wij verzorgen het vervoer van uw goederen met zorg en aandacht. Geen gooi- en smijtwerk dus. Wij leveren af zoals we hebben ontvangen.

 

Onze core - business zijn kleine transporten, maar ook voor de middelgrote draaien wij onze hand niet om. Wij vervoeren verkochte showroom -meubels direct van winkel naar koper. Goederen, materialen en/of  koerierswerk  die u dringend nodig hebt halen we op bij u of uw leverancier en brengen we daarheen waar ze op dat moment nodig zijn. Just in time. Grotere planken en glasplaten zijn voor ons daarbij geen probleem. Ook verhuizingen kunnen we voor u verzorgen. Voor corporaties regelen wij in voorkomende gevallen het ontruimen van woningen en het afvoeren van de inboedel.

 

Naast de transporten verhuren wij aanhangwagens. Daarbij letten we erop dat u altijd met betrouwbaar materiaal op weg gaat. Of het nu ’s morgens, ’s middags of ’s avonds is, u kunt bij ons terecht. Ook in het weekend.

 

Wij zijn u graag professioneel, betrouwbaar en snel van dienst!

 

Het is ons een genoegen zaken met u te doen.

 

Specialist in transport sinds 1996!

Like us on Facebook!

Roadrunner International

Sneeuwberglaan 32

6291HC Vaals

Nederland

 

Tel. +31 43 306 46 32

Tel. +31 6 535 08 319

 

Mail. Info@roadrunner-vaals.nl